Latex spuiten Amsterdam

FAQ

FAQ AirlessTexSpuiten.nl

Wat kunt u van ons verwachten? Wat is de droogtijd van stucwerk? Dit en nog meer veel gestelde vragen over latex spuiten kunt u vinden op deze FAQ pagina. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wat is de droogtijd van stucwerk voordat het overspoten kan worden met latex?

Stucwerk moet ten minste 24 uur tot wel 2 weken drogen voordat het kan worden gespoten, dit hangt af van de laagdikte van het stucwerk en de luchtvochtigheid van de ruimte. Als het stucwerk niet volledig droog is, kan de spuitmachine het materiaal niet gelijkmatig aanbrengen, wat kan leiden tot een ongelijkmatige afwerking. In geval van twijfel is het altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen en het stucwerk een extra dag te laten drogen voordat u het gaat spuiten.

Als er beschadigingen zijn in de muur kunnen jullie deze herstellen?

Het is altijd het beste om het stucwerk van muren en plafonds in goede staat te hebben voordat u begint met een nieuwe verfbeurt. Onze schilders kunnen eventuele schade herstellen voordat ze beginnen, en zullen dit zeker doen bij punten die ze tegenkomen. U kunt onze schilders altijd wijzen op een reparatiepunt. Wij denken graag met u mee en zullen, indien mogelijk, de plek direct repareren.

Bij bestaand werk, denk aan muren die al een keer geschilderd zijn of muren met schuurwerk of spachtelputz is het meestal lastiger om te herstellen. Dit heeft te maken met de structuur van de muur.

Kan ik bij jullie zelf een kleur kiezen?

Ja, je kunt bij ons zelf een kleur uitkiezen. kleuren kunnen aan onze latex worden toegevoegd om een grote verscheidenheid aan kleuren te verkrijgen. Onze latex is mengbaar in alle kleuren van alle merken.

Komen er nog extra kosten bij de prijs voor de verf?

Nee, onze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen, zoals verf, primer, latex, afplakken en kitten. U kunt erop vertrouwen dat uw project wordt uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Is latex spuiten veel goedkoper dan rollen?

Latex spuiten heeft een paar voordelen. Allereerst is het spuiten van latex zeer snel, zodat we grote oppervlakten in één dag kunnen spuiten. Doordat dit een hoop tijd scheelt is de m² prijs een stuk lager dan het traditioneel rollen van de muur door een schildersbedrijf. Dit kan vaak wel de helft schelen in de meterprijs dan bij het rollen.

Hoelang neemt het latex spuiten van mijn woning in beslag?

Onze werkzaamheden zijn meestal binnen 1 dag klaar. De tijd die we nodig hebben om een project te voltooien kan echter afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en de omvang van het project. Als u wilt weten of wij uw project binnen een dag kunnen afronden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil alleen de muren laten spuiten. Is dat mogelijk?

Natuurlijk! Wij kunnen alleen de muren voor u spuiten. Er zal een kleine meerprijs zijn vanwege de extra tijd en materialen die nodig zijn om het plafond af te plakken. Laat ons weten of u alleen de muren wilt laten spuiten en wij geven u graag een prijsopgave.

Hoe kan het dat er tussen verschillende aanbieders van het spuiten van latex een groot prijsverschil zit?

Er zijn twee belangrijke factoren die de prijs van latexspuiten bepalen. De eerste is de kwaliteit van de producten die worden gebruikt. De tweede is het niveau van de service die wordt verleend.

De kwaliteit van de gebruikte producten vinden wij erg belangrijk omdat deze bepaalt hoe lang het spuitwerk zal meegaan. Als producten van goede kwaliteit worden gebruikt, zal het schilderwerk vele jaren meegaan. Worden echter goedkope producten gebruikt, dan zal het schilderwerk niet erg lang meegaan.

Het niveau van de dienstverlening is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel tijd en moeite de aanbieder bereid is in de klus te steken. Als een aanbieder alleen geïnteresseerd is in een snelle afhandeling van de klus, dan zal hij geen hoog serviceniveau bieden. Als een dienstverlener echter geïnteresseerd is in het leveren van een hoog niveau van dienstverlening, dan zal hij de tijd nemen om het werk goed uit te voeren.

Wanneer u dus op zoek bent naar een aanbieder van latexspuiten, moet u zowel de kwaliteit van de gebruikte producten als het niveau van de verleende service in overweging nemen. Door met deze twee factoren rekening te houden, zult u een aanbieder kunnen vinden die een goede prijs biedt.

Nemen jullie het afval weer mee?

Uiteraard, al het afval wordt netjes opgeruimd en meegenomen

Hoe laat beginnen jullie schilders?

In het algemeen beginnen onze schilders rond 9:00 uur ’s ochtends. In sommige gevallen is de starttijd anders, indien dit het geval is zullen wij dit ruim van te voren communiceren.

Is jullie latex afwasbaar?

De standaard latex die wij gebruiken is goed afwasbaar. Heeft u een oppervlakte zoals een keukenwand of buitengevel die extra vuilafstotend moet zijn dan hebben wij ook een latex die hiervoor geschikt is.

Telefoon Nummer :

020-2446340

Professioneel en meer dan 18 jaar ervaring. Vraag nu een gratis offerte aan om latex muurverf te laten spuiten met hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

contact

Copyright © Airless Tex Spuiten 2022. All rights reserved.