Latex spuiten Amsterdam

Prijzen latex spuiten

AirlessTexSpuiten.nl

Airless Tex Spuiten

Prijzen latex spuiten

Hieronder vindt u onze prijslijst. Wij hebben ervoor gekozen twee pakketten aan te bieden. Wij hebben een budget pakket en een Full service pakket. De prijzen variëren door de grootte van het te spuiten oppervlak en de tijdsduur. Ook is het soort muur belangrijk voor onze prijs opgave omdat dit bepalend is hoeveel werk wij aan de muur hebben en hoeveel product wij nodig hebben voor de muur.

Als u op zoek bent naar een professionele verfklus, kan spuitverf niet de verkeerde keuze zijn. Met een hoge mate van ondoorzichtigheid en een gladde, gelijkmatige afwerking is spuitverf de perfecte keuze voor zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Er worden verschillende termen gebruikt voor wanden in verschillende staten. Het soort muur is bepalend voor onze prijsopgave. Weet jij zelf niet in wat voor staat jouw muur is? Wij geven je hier graag advies over.

Overzicht soorten wanden voor het spuiten van latex:


  • Sausklare wanden: Met sausklare wanden bedoelen wij wanden die netjes zijn afgewerkt en vaak kunnen we hier al meteen latex op spuiten. Sausklare wanden zijn door de stukadoors vaak met een dunne laag pleister egaal gemaakt. Deze dunne laag pleister vormt vaak geen probleem voor het spuiten met latex op de muur en de muur kan dan ook vaak meteen worden overspoten.
  • Behangbare wanden:
    Behangbare wanden zijn meestal niet geschikt om meteen te spuiten met latex. Dit komt omdat behangbare wanden vaak beschadigingen in de muur hebben waardoor de muur niet glad is. Voor het beste resultaat moet je eerst de beschadigingen in de muur laten repareren en voorzien van een pleisterlaag wil je een strak uitziende met latex gespoten muur krijgen. Eventueel kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende pakketten. Het budget pakket en het Full Service pakket. Wij werken alleen met professionele verf van Wijzonol en u kunt kiezen uit elke (ral) kleur van elk merk verf dat u kunt vinden.

Al onze prijzen zijn inclusief al het materiaal, arbeidsloon en reiskosten en exclusief BTW.

Budget pakket :

Budget wel inbegrepen

Budget niet inbegrepen

Full service pakket :

Full service wel inbegrepen

Airless tex spuiten, voor als u op zoek bent naar een ervaren latex spuitbedrijf

Als u op zoek bent naar een mooie solide oplossing voor het schilderen van uw wanden, kan spuitverf niet de verkeerde keuze zijn. Met een hoge mate van dekking en een gladde, gelijkmatige afwerking is spuitverf de perfecte keuze voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Neem contact  met ons op voor een  en vrijblijvende offerte.

Telefoon Nummer :

020-2446340

Professioneel en meer dan 18 jaar ervaring. Vraag nu een gratis offerte aan om latex muurverf te laten spuiten met hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

contact

Copyright © Airless Tex Spuiten 2022. All rights reserved.